tiistai 28. elokuuta 2007

Åre Pm+Mayhem





Niin... Lähdettiin reissuun porukalla:Niko Länsiö, Riku Länsiö, Antti Lampen, Leena Länsiö(huoltaja), Harri Länsiö(mekaanikko).
Keskiviikko iltana lähti laiva Turun satamasta, perus tylsä laivamatka, aamulla aikasin Tukholmassa. Oltiin Iltapäivästä Åressa. Käytiin hakemassa avaimet kämpille, oli muuten ihan siisti talo. Purettiin auto, kasattiin pyörät ja hommattiin hissiliput. Perjantai oli sitten eka ajopäivä, enimmäkseen ajettiin dh-rataa, jonka alku oli aika hirvittävä.. Lauantaina olikin sitten viralliset harjoitukset ja "treenikisa" Harjotukset meni ok, kisassa juuri ennen lähtöäni alko sataa, rata tuli aika tosi paljon liukkaamaksi, kun treeneissä. Kaaduin sitten toka vikaan mutkaan, pyörä vaan lähti alta, tajusin kaiken vasta kun olin maassa. löin pääni ja polven aika huolella. Rullailin kuitenkin maaliin ja olin kolmas jäin ekalle n.4sek. Sunnuntaina oli sitten itse kisa, aamulla pari treenilaskua buranan voimalla. Eka lasku meni suht ok, polven takia ei vaan oikeen pystynyt polkemaan, muuten jees. Olin ekan laskun jälkeen toinen, jäin ykköselle 12 sadasosaa. tokalle laskulle rata kuivui aika paljon, eikä mutarenkaista ollut pahemmin hyötyä enään...
Ei kyllä muutenkaan mennyt kovin hyvin, pyörä jäi KAKSI kertaa kiinni puskiin jotka oli jätetty radalle ja kerran ajoin ohi laiturista ja pyörä jäi kiinni suohon. Noista kun selvisin, niin loppurata tuli kyllä todella kovaa ja rennosti. Olin kuitenki vasta neljäs lopputuloksissa, pienoinen pettymys, mut.. Maanantaina olikin sitten lepopäivä, vaikka olikin älyttömät ajofiilikset koko päivän.. Tiistaista torstaihin ajettiin ja torstaina hissien sulkeuduttua pidettiin kuvaus-sessiot, kuvaajana Mikko Tikka+Videokuvaaja Joni Luomanen. Torstai iltana vähän bileitä, jne... Perjantaina ansaittu vapaapäivä. Lauantai aamusta auton pakkaus ja lähtö kohti Tukholmaa. Ja taas se tylsä laivamatka... Ei tosin tuntunut niin pitkältä, kun ei odottanut perille niin paljoa :D.

Todella hieno reissu taas kerran, tiimi toimi ja saatiin palautetta ! ...=D

Ei kommentteja: