keskiviikko 24. lokakuuta 2007

Skotlanti MM

Mm -kisat Skotlannissa....
Se olikin aikamoinen reissu. Lennettiin joukolla minä, Make, Aki, Peltsi Amsterdamin kautta glasgowiin, kentältä Ldv -merkkinen auto(?) vuokralle ja yötä vasten ajamaan kohti Fort Williamia. Me tietenkin matkustettiin Maken kanssa auton täysin pimeässä takaosassa, laulaen Kaija Koota.
Perillä odotti Anna Croft tjsp. niminen hotelli, kaikilla omat huoneet ja "parisänky" !

Eka päivä oli vaan ilmottautumista ja radan kävely tietenkin. Rata nyt oli mitä oli, "aika" pitkä ja lopusta suhteellisen loiva. Muuten vaikutti varsin kivalta.

Treenejä sitten ajettiin pari päivää ja kaikki natsas ihan ok, paitsi sitten viimeisenä treenipäivänä tapahtu jotain mikä ois voinu jäädä tapahtumatta.
Oli siis radalla joku spede pysähtyneenä, näin sen jo jonkin matkan päästä, mutta en saanut pysäytettyä pyörää, yritin ohjata sivuun, siitä eteen päin en sitten muistakkaan mitään vasta kun makasin radan sivussa suu täynnä multaa ja aika kujainen olo. Ajelin kuitenkin alas siitä sitten hetken kuluuttua. Käytiin Ensiavussa ja ne sitten pistikin mut heti liinoihin ja sairaalaan, hoh. No olin sitten siellä, kuvattiin ja kaikkea, epäilivät jotain niskanikaman murtumaa, mutta ei sitten kuitenkaan, onneks. Oli vähän orpo olo kun oli hotellille lähdön aika, mulla oli ajoshortsit ja t-paita päällä, ei mitään muuta, ei kenkiä tai mitään. Ei lompakkoa että ois voinu mennä taksilla, enkä ees tienny missä päin olin ja minne päin ois pitänyt lähteä.
Noh, onneks sain joltain paikalliselta kyydin sit hotellille, kiitos siitä.

Seuraavana päivänä oli sitten ne itse kisat, ei kai siinä mitään. Ajettiin kisat ja meni ihan ok, olosuhteisiin nähden. olin 32.

Kaikin puolin mukava reissu ja niin ! Kuvia ehkä tässä joskus jotain sieltä.

Ei kommentteja: